About Happy Beauties

Happy Beauties is een Beautyblog met interessante artikelen, reviews, nieuwtjes, DIY, tips en trends.

Mijn naam is Joyce, geboren op 21 mei 1989 en woon samen met mijn vriend in Uitgeest. Ik ben kapster, visagiste en wenkbrauwspecialist bij Rob Peetoom en werk daar al ruim 5 jaar erg naar mijn zin!

Als ik niet aan het werk ben ga ik graag bij mijn ouders of broertje & vriendin op bezoek. I LOVE MY FAMILY! Maar shoppen en op stap met vriendinnen vind ik ook erg leuk. En natuurlijk lekker uiteten, leuke dingen doen of op vakantie gaan met mijn LOVE!

Over vakantie gesproken, Barcelona & Lapland zijn mijn favoriete vakantielanden. Barcelona omdat het een super leuke stad is met mooie gebouwen, lekker eten, leuke winkels en er is een heerlijk strand.
Lapland vind ik geweldig. Je kunt daar super leuke excursies doen met Husky honden, sneeuwscooters, enz.. De natuur is er prachtig, alles is wit en is net “winterwonderland”. Het kan er ook zo stil zijn, heerlijk soms, die rust.

Als klein meisje van 4 jaar wist ik precies was ik later wilde worden.
Kapster, dat was mijn grote droom. Altijd was ik vriendinnetjes hun haar aan het vlechten of met mijn kappop in de weer, kon ik uren mee spelen.

Ik wist ook dat ik later iets met make-up wilde gaan doen! Altijd de boekjes afstruinen en dan vervolgens zelf proberen.

Maar mijn grootste droom is iets voor mezelf te hebben.
Maar omdat ik mijn baan zo leuk vind, wilde ik iets anders waar ik ook mijn passie en creativiteit in kwijt kan.

Dus ben ik begonnen met deze Blog wat ik met veel plezier doe!

Veel leesplezier!